24option

24Option

24Option.com is één van de meest populaire brokers op de binaire opties markt. Het platform is zeer professioneel en voelt goed aan. Hun rendementen zijn in vergelijking met andere brokers zeer hoog. Met een rendement van 89% zitten ze in de top van de markt. Naast een goede service en uitbetalingsmogelijkheden bieden ze verschillende gratis opleidingsprogramma’s. Zodra u een account opent, krijgt u tevens toegang tot een demo account. Voor zowel de beginnende als de ervaren trader is dit een goed platform om aan de slag te gaan met binaire opties.

Hoge rendementen tot 89%

Groot aanbod valuta-paren

Gratis studie materiaal (e-books & video’s)

Demo account beschikbaar (voor onbepaalde tijd)

Geld opname van uw account zeer snel en betrouwbaar

Professioneel platformMinimale storting van € 250 euro

Minimale inleg van € 24 per trade

Kort samengevat: Een betrouwbare broker met een hele fijne klantenservice. In het begin ben ik goed door hen begeleid en hebben ze mij als beginner op weg geholpen. Eerst geoefend op een demo account en daarna met 250 euro echt geld begonnen. Dat is nu inmiddels 620 euro.
Tim
24Option biedt naar mijn mening de beste rendementen en het meest professionele platform. Ik handel samen met mijn vrouw nu al ruim een jaar met plezier op dit platform. Goede klantenservice en snelle uitbetaling.
Dave
OPEN EEN REKENING en maak direct winst

In-depth review

Ons team heeft meer dan 6 maanden het platform uitvoerig getest. Hieronder behandelen we de meest relevante onderwerpen, zoals het platform, assets en instrumenten aanbod, extra’s, betrouwbaarheid en onze conclusie.

Aanbod

24Option.com heeft een uitgebreid aanbod van verschillende assets. U kunt zowel in aandelen, indices, grondstoffen als valutaparen traden. Vooral het aantal valutaparen dat wordt aangeboden maakt het voor de FOREX trader een interessant platform. Het aantal valutaparen dat wordt aangeboden is meer 30. De Russische Roebel, Mexicaanse Peso en Zweedse Kroon zitten ook in het pakket. In totaal zijn er ongeveer 60 assets waar u mee kunt traden. 24Option.com biedt de standaard instrumenten zoals High/Low, Touch/No Touch, Boundary, maar ook het Above/Below instrument. Het Above/Below instrument lijkt op het High/Low instrument, in dit geval moet u voorspellen of de koers op het moment van instappen hoger of lager ligt bij het verstrijken van de looptijd. Het enige verschil is dat u van te voren een waarde krijgt gepresenteerd die u moet behalen om de trade te winnen. Deze waarde ligt vele malen verder van de huidige koers af dan bij de andere instrumenten. De kans dat u deze trade wint is klein, maar daar staat tegenover dat het rendement ook vele male hoger ligt, tussen 110% en 250%. Een ander opvallend instrument is de 30 seconds Short Term. Er zijn weinig brokers die dit op hun platform aanbieden. Dit geeft u de mogelijkheid om als short term trader in een al lopende minuut in te stappen en in een korte tijd veel winst te behalen.

Platform

Het platform van 24Option.com is zeer professioneel opgezet. De interface is overzichtelijk en handig ingericht. U kunt kiest eerst het instrument dat u wilt gebruiken, zoals bijvoorbeeld High/Low. Vervolgens worden beschikbare assets binnen het gekozen instrument weergeven.  Zodra u een instrument en een asset hebt geselecteerd, wordt de huidige koers en stand van zaken van het door u gekozen asset in een overzichtelijke grafiek weergeven. De volgende stap is de looptijd selecteren. U selecteert vervolgens wat de koers volgens u gaat doen en u vult het bedrag in waarvoor u wilt instappen. Zodra u de trade uitvoert, kunt u in de grafiek het verloop van uw trade volgen.

Demo-account

Als u eerst bekend wilt raken met het platform kunt u vragen om toegang tot een demo. Het demo platform is exact hetzelfde als een echt geld account. U krijgt van te voren een oefenbedrag op uw account gestort en u kunt daarmee vrijblijvend oefenen en testen op het platform.

Naast de website heeft 24Option.com een mobiele versie gemaakt. Zowel op de iPhone als op Android telefoons is een app beschikbaar. Zo kunt u ook handelen op het moment dat u geen computer beschikbaar heeft. U kunt deze apps downloaden via de iTunes App Store en de Google Play Store.

Minimale stortingen, inleghoogte en bonussen

Wanneer u een account wilt openen bij 24Option.com, dient u minimaal een bedrag van € 250  te storten. Ten opzichte van andere brokers is deze minimale storting misschien wat hoog, maar u heeft hierdoor wel direct de mogelijkheid om een demo-account aan te vragen. U kunt ervoor kiezen om  een account te openen in Euro’s, Dollars, Japanse Yen’s of Britse Ponden. U dient wel rekening te houden met eventuele wisselkoersen. Wanneer u wilt opnemen van een dollar account wordt het bedrag eerst omgezet naar euro’s voordat het op uw rekening wordt gestort. Het bedrag kan daardoor lager uitvallen.

Het inlegbedrag per trade is minimaal€ 24. Ook dit kan voor een beginnende trader als hoog ervaren worden. Daar tegenover staat dat de rendementen op dit platform wel hoger uitvallen. Als u wilt traden met 5% van uw gestorte bedrag, dient u minimaal een account van € 500 te hebben.

24option.com biedt aan haar nieuwe klanten interessante bonussen. Deze kunnen zelfs uitlopen tot 100% bonus op uw gestorte bedrag. De hoogte van uw initiële storting bepaald op welke bonus u aanspraak kunt maken. Let op welke voorwaarden er voor de bonus gelden. Zoals alle brokers heeft 24Option.com randvoorwaarden gesteld aan het ontvangen en laten uitbetalen van het bonus-bedrag.

Support

De support van 24Option.com is goed. Zij besteden veel aandacht aan hun klanten. Nieuwe klanten krijgen een goede uitleg van het platform en worden doorverwezen naar de supportpagina waar e-books en video’s beschikbaar zijn gesteld. Deze documenten zijn gratis en kunt u ook inzien als u geen klant bent van 24Option.com. Zodra u een beetje bekend bent met binaire opties en het platform, wordt u verder begeleid en helpen zij u met het opzetten van een gratis ‘real-time’ grafieken service op www.dailyfx.com. Deze gratis service biedt u meer informatie dan de basic grafieken op 24Option.com. Zodra u alles hebt opgezet krijgt u individuele sessies om u bekend te maken met fundamentele en technische analyse, money management en de martingale strategie. Naast deze persoonlijke begeleiding organiseert 24Option.com wekelijks webinars waarin relevante trade informatie wordt behandeld.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor Succesvol Traden één van de belangrijkste voorwaarden voor het aanbieden van een broker. 24Option.com scoort zeer goed op dit vlak. Een verzoek tot uitbetalen wordt direct in behandeling genomen, zodat u zo snel mogelijk over uw geld kan beschikken. De bonusvoorwaarden worden van te voren met u besproken, zodat u weet waar u aan toe bent en er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Conclusie en eindoordeel

24Option.com scoort bij ons goed. U kunt op het professionele platform een ruim aanbod van assets en instrumenten vinden. Daarnaast biedt 24Option.com een opleidings-programma voor traders van ieder niveau. Met een goede support en een vlotte uitbetaling is het vertrouwen in de broker zeer hoog. Ondanks een aantal minpunten, waaronder het minimum trade bedrag van € 24, geven wij deze broker een goede beoordeling.

Wilt u een rekening openen en binaire opties proberen op een demo account?
1e storting advies: € 250 voor toegang tot een demo account.

OPEN EEN REKENING en maak direct winst

Klik hier om terug te gaan naar het brokers overzicht.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+