anyoption

Anyoption

Anyoption is wat ons betreft de beste brokers in de binaire opties wereld. Het platform bestaat al sinds 2008 en is gevestigd op Cyprus. Anyoption is een uitstekend platform voor de beginnende trader en voor de trader die gebruik maakt van een Signalen dienst. Doordat ze de mogelijkheid bieden om 4 assets tegelijk te volgen en te traden bevelen wij deze broker het meeste aan. Ze hebben een groot aanbod van assets (rond de 100) en een aantal unieke instrumenten.  Het platform is zeer overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Het rendement ligt gemiddeld rond de 82%. Anyoption wordt gereguleerd door Cysec.

Toegankelijk voor beginnende traders

Unieke instrumenten

Goede mobiele app

Veelzijdig lesmateriaal

Mogelijkheid om 4 assets tegelijk te traden

Beste broker in combinatie met Live Trading SignalenBeperkte technische analyse mogelijkheden

Minimale inleg van € 25 per trade

 

Ik werk nu al 3 maanden met Anyoption. Het is voor mij de perfecte broker. Het platform is overzichtelijk en biedt mij de mogelijkheid om met 4 assets tegelijk te werken. In combinatie met de Binary Options Trading Signals mis ik geen enkele trade.
Stefan
Ik heb meerdere brokers geprobeerd, maar Anyoption is voor mij uiteindelijk de meest geschikte. Fijn platform en hele goede rendementen. Ik vind het erg leuk om op mijn vrije woensdag het financiële nieuws te volgen en trades te plaatsen. Ik zit nu op 385 euro winst. Bedankt voor alle hulp!
Daniëlle
Super bedankt voor alle hulp! Anyoption is een hele fijne broker. Ik zit nu op €350 euro winst. Een leuke bijdrage voor mijn vakantie haha.
Sanne
OPEN EEN REKENING en maak direct winst

In-depth review

Ons team heeft meer dan 6 maanden het platform uitvoerig getest. Hieronder behandelen we de meest relevante onderwerpen, zoals het platform, assets en instrumenten aanbod, extra’s, betrouwbaarheid en onze conclusie.

Aanbod

Zoals verwacht mag worden van één van de grootste brokers heeft Anyoption een ruim aanbod van verschillende assets en instrumenten. Er zijn circa 100 assets beschikbaar. Het aantal valuta-assets zijn beperkt tot de meest belangrijke valutaparen. Datzelfde geldt voor grondstoffen (olie, goud en zilver). Anyoption blinkt vooral uit in haar aanbod van aandelen en internationale indices. Aandelen zoals Twitter, Intel, Las Vegas Sands (casino) en Alibaba komt u bij andere brokers niet snel tegen.

Naast het standaard High/Low instrument, zijn de Touch/No Touch, Binary 1-100 & Binary + instrumenten beschikbaar. Bij het Touch/No Touch instrument speculeert u erop dat binnen een bepaalde tijdsperiode de koers een bepaalde waarde wel of niet bereikt. Dit instrument is bij meerdere brokers beschikbaar, maar bij Anyoption heeft u alleen de beschikbaarheid over “High Yield Options”. Dit houdt in dat de rendementen ook vele malen hoger liggen (150% tot 380%), maar de kans dat u deze trades wint, is ook aanzienlijk kleiner.

Met het Binary 1-100 instrument kunt u binnen een bepaalde tijdsperiode (event) continu een optie kopen of verkopen. Bij de start van het evenement wordt een vaste koerswaarde bepaald. U kunt erop speculeren dat aan het einde van de looptijd de koers hoger of lager uitvalt. Het verschil met het normale High/Low instrument is dat u tijdens de looptijd de optie kan verkopen en weer kan kopen. Het rendement wijzigt continu. Het moment dat de koers boven de startkoers uit komt, wordt het rendement om daarop te speculeren ook lager. Daar tegenover wordt het rendement op een voorspelling dat de koers toch lager zal eindigen dan de startkoers aanzienlijk hoger. Dit instrument hebben wij bij nog geen enkele andere broker gezien. Let wel op dat u € 0,50 commissie betaalt per gekochte optie. Hierdoor kunnen de kosten uiteindelijk behoorlijk toenemen.

Het Binary + instrument geeft u de mogelijkheid om eerder gekochte opties nog voor het einde van de verlooptijd te verkopen. Op het moment dat uw trade zich op een winnende positie bevindt, maar u twijfelt over het mogelijke verloop hiervan, kunt u ervoor kiezen om de trade eerder te laten verlopen. Het moment dat u ervoor kiest om de trade eerder te laten verlopen, klikt u op de ‘quote’ knop. Anyoption zal een bod doen op uw trade. Als u daarmee akkoord gaat, krijgt u direct het voorgestelde bedrag uitbetaald en is de trade afgelopen. Let wel op dat het rendement op deze trades lager ligt (rond de 71%) en dat u € 1 commissie moet betalen.

Platform

Het platform van Anyoption is web-based. Het platform is zeer overzichtelijk opgezet. Er worden direct 4 verschillende assets weergeven waar u ook tegelijk op kunt traden. Dit is vooral voor ervaren traders een groot voordeel. Het nadeel is dat de informatie op de grafieken zeer beperkt is. De gewenste Candle-stick grafieken kunt u niet weergeven. Indien u zelf trade op basis van technische analyse heeft u aan deze grafieken niet genoeg. Als u gebruik maakt van een Signalen service is dit het meest ideale platform. U kunt 4 assets tegelijk op uw scherm weergeven en bedienen. Zo heeft u de mogelijkheid om 4 verschillende trades standby te zetten waar u met 1 druk op de knop in kunt stappen. Bij de meeste andere platformen verliest u veel tijd zodra u snel wilt wisselen van assets.

Demo-account

Wanneer u eerst bekend wilt raken met het platform kunt u vragen om toegang tot een demo. Het demoplatform is exact hetzelfde als een ‘echt geld account’. U krijgt van te voren een oefenbedrag op uw account gestort en u kunt daarmee vrijblijvend oefenen en testen op het platform.
Naast de website heeft Anyoption een mobiele versie gemaakt. Zowel op de iPhone als op Android telefoons is een app beschikbaar. Zo kunt u ook handelen op het moment dat u geen computer beschikbaar heeft. U kunt deze apps downloaden via de iTunes App Store en de Google Play Store.

Minimale stortingen, inleghoogte en bonussen

Wanneer u een account wilt openen bij Anyoption, dient u minimaal een bedrag van € 100/$ 100 te storten. Ten opzichte van andere brokers is deze minimale storting gemiddeld, maar u heeft hierdoor wel direct de mogelijkheid om een demo-account aan te vragen. U kunt ervoor kiezen om een account te openen in Euro’s en Dollars. Het inlegbedrag per trade is minimaal € 25. Dit is een vrij hoog bedrag voor een beginnende trader en wij vinden dit dan ook een minpunt. Daar tegenover geeft Anyoption wel de mogelijkheid om het risico te spreiden. Zo kunt u voor verschillende rendementen per trade kiezen. Als u voor een rendement van 60% kiest, krijgt u bij verlies 25% van uw inleg terug. U kunt voor meerdere stappen kiezen met uiteindelijk een rendement van 80% met een terugstorting van 5% bij verlies. Dit maakt het feit dat er minimaal € 25 per trade moet worden ingezet weer goed. Anyoption biedt haar klanten een bonus van 100% bij een eerste storting. Let daarbij wel goed op de bonusvoorwaarden voordat u deze accepteert.

Support

De support van Anyoption.com is zeer goed. U kunt vanaf maandag 06:00 tot vrijdag 22:00 24 uur per dag contact met hen opnemen. Zowel via telefoon, e-mail of chat zijn zij bereikbaar. Zodra u zich kosteloos heeft geregistreerd, krijgt u toegang tot de Anyoption Academy. Ze beschikken over een uitgebreide database van instructievideos voor zowel beginnende als ervaren traders. Daarnaast krijgt u toegang tot 5 gratis e-books en kunt u zich laten informeren over alle instrumenten die worden aangeboden. Anyoption investeert in haar klanten door hen actief te benaderen en te voorzien van telefonische begeleiding op het platform.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor Succesvol Traden één van de belangrijkste voorwaarden voor het aanbieden van een broker. Anyoption scoort uitstekend op dit vlak. Een verzoek tot uitbetalen wordt direct in behandeling genomen, zodat u zo snel mogelijk over uw geld kan beschikken. Anyoption wil zo transparant mogelijk zijn. Alle trades die op het platform worden uitgevoerd, kunt u live volgen. Zo weet u zeker dat andere traders daadwerkelijk winsten boeken op het platform. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deze live trades te volgen.
Anyoption beschikt over alle licenties en zijn EU-gereglementeerd. Ze worden gereguleerd door CySEC, de Cyprus Securities and Exchange Comission, in overeenstemming met de richtlijnen voor het handelen in financiële instrumenten van de EU.

Conclusie en eindoordeel

Anyoption is wat ons betreft de beste brokers die u kunt kiezen. Zeker in combinatie met een Signalen service is Anyoption uitstekend om mee te handelen. De mogelijkheid om op 4 assets tegelijk te traden zijn voor ons doorslaggevend om met deze broker aan de slag te gaan. U kunt op het platform een ruim aanbod van assets en instrumenten vinden. Het Option+ en Binary 1-100 instrument zijn uniek en geven de ervaren trader extra mogelijkheden om zijn/haar risico’s zo goed mogelijk te spreiden en veel winst te maken. Daarnaast is de mogelijkheid om verschillende rendementen met corresponderende terugstorting percentages een zeer sterk punt van Anyoption. Helaas biedt het platform weinig technische analysemogelijkheden en is de minimum inleg per trade van € 25 aan de hoge kant. SuccesvolTraden.nl geeft deze broker de beoordeling uitstekend.

Wilt u een rekening openen en binaire opties proberen op een demo account?
1e storting advies: € 250 voor toegang tot een demo account.

OPEN EEN REKENING en maak direct winst

Klik hier om terug te gaan naar het brokers overzicht.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+