bdswiss

BDSwiss

Banc de Swiss is een vrij jonge broker op het gebied van Binaire Opties. Ondanks dat hebben ze een uitstekend platform met een enorm aanbod opgezet. Banc de Swiss, ook wel BDSwiss genoemd, is opgericht in 2012 en is gevestigd op Cyprus. Inmiddels heeft de broker de Duitse markt veroverd en heeft zichzelf op de 1e positie op de binaire opties markt geplaatst. Voor traders die graag veel instrumenten tot hun beschikking willen hebben is dit het platform bij uitstek. Ook voor de beginnende trader is de drempel om in te stappen vrij laag. De minimale inleg per trade is € 5. De support van BDSwiss is zeer vriendelijk en professioneel. Tot slot is Banc de Swiss volledig gereguleerd.

Platform in het Nederlands beschikbaar

Aanbod van vernieuwende instrumenten

Lage minimale inleg per trade van € 5,-

Overzichtelijk platform

Uitgebreide instructievideos

EU gereguleerd door CySecGeen demo account

Heel groot aanbod

 

Als beginnend belegger had ik geen idee wat ik moest doen. Op basis van jullie reviews heb ik voor BDSwiss gekozen. Het uitgebreide opleidingspakket heeft mij goed op weg geholpen. Daarnaast is de minimale inleg van 5 euro per trade ook fijn voor beginnende beleggers. Ik kan daardoor veel relaxter handelen. Nu 1 maand bezig en gestaag winst gemaakt.
Simon
BDSwiss heeft enorm veel verschillende instrumenten. Vooral de paar-opties kan ik goed mee overweg. Nu de olieprijzen fluctueren heb ik al aardig wat winst gepakt met dit instrument. Daarnaast zijn de rendementen van BDSwiss ook bijzonder hoog. Goede makelaar!
Sofie
OPEN EEN REKENING en maak direct winst

In-depth review

Ons team heeft meer dan 6 maanden het platform uitvoerig getest. Hieronder behandelen we de meest relevante onderwerpen, zoals het platform, assets en instrumenten aanbod, extra’s, betrouwbaarheid en onze conclusie.

Aanbod

Het aanbod van BDSwiss is enorm. U kunt kiezen uit circa 170 verschillende assets. Naast de bekende assets zoals EUR/USD of Google, kunt u ook speculeren op GoPro, Groupon, etc. Daarnaast biedt de broker een flink escala aan trade instrumenten.
U kunt kiezen uit de traditionele High/Low, Touch/No Touch en Short Term instrumenten. Bij Short Term heeft u de keuze uit 30 seconden, 60 seconden, 2 minuten en 5 minuten. Zeker niet alle brokers bieden dit aan. Daarnaast beschikt BDSwiss over een aantal nieuwe instrumenten. U kunt gebruik maken van paar-opties, waarbij u 2 assets zoals olie en aardgas tegen elkaar uitzet,  zeer lange termijn (tot 1 jaar) en  ‘ladder-opties’. Bij ladder-opties kunt u per asset zoals bijvoorbeeld de EUR/USD speculeren op verschillende niveaus van koersbereik. De winstpercentages kunnen variëren van 0,75% tot zelfs 400% op uw inleg.

Platform

Het platform van BDSwiss is volledig web-based, dus u hoeft geen software te downloaden. U krijgt standaard de keuze uit binaire opties met de meest populaire waarden. Bovenaan het platform staan de overige instrumenten weergeven.  Zodra u een ander instrument kiest, krijgt u de onderliggende assets te zien. Het platform is zeer overzichtelijk. U kiest eerst uw asset en vervolgens de verlooptijd. Zodra u een bedrag heeft ingevoerd, ziet u het rendement en het bedrag dat wordt uitbetaald bij winst. Op het scherm ziet u de grafiek met het verloop van de koers in verschillende tijd brackets zoals 30 minuten tot 12 uur.

Een zeer positieve ontwikkeling is de mogelijkheid om op 2 assets tegelijk te traden. Vooral ervaren traders willen op verschillende assets tegelijk kunnen traden. Op de meeste platforms kunt u maar 1 asset tegelijk bedienen. U kunt op dit platform 2 assets tegelijk bedienen. Zeker als u Short Terms trades van 30 tot 60 seconden wilt plaatsen, is snel wisselen van asset niet mogelijk. Hierdoor loopt u de kans om goede trades mis te lopen.Bij BDSwiss kunt u op dat moment op meerdere assets tegelijk een trade plaatsen.

Demo-account

Veel beginnende traders willen eerst een platform testen op een demo-account. Dit is wat wij ook vanuit SuccesvolTraden aanbevelen. Helaas biedt BDSwiss geen demo accounts aan. Dat is zeker een minpunt, want veel brokers bieden deze mogelijkheid wel. Dit maak het voor de beginnende trader een minder geschikt platform.

Naast de website heeft BDSwiss een mobiele versie gemaakt. Zowel op de iPhone als op Android telefoons is een app beschikbaar. Zo kunt u ook handelen op het moment dat u geen computer beschikbaar heeft. U kunt deze apps downloaden via de iTunes App Store en de Google Play Store.

Minimale stortingen, inleghoogte en bonussen

De minimale storting voor het openen van een rekening bij BDSwiss is € 100. Dit is een zeer laag bedrag om mee te beginnen. De minimuminleg is € 5 per trade. Voor beginnende traders is dit een prima basis om mee aan de slag te gaan. Bij een inleg van € 500 krijgt u een bonus van 10%. Het is verstandig om eerst contact op te nemen met de broker voordat u geld stort. Laat u op de hoogte brengen van de bonusvoorwaarden voordat u akkoord gaat. BDSwiss geeft duidelijke uitleg, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. De uitbetaling van de bonus wordt meestal pas gedaan nadat u het bonusbedrag een aantal keren hebt vermenigvuldigd met gewonnen trades. In tegenstelling tot veel andere brokers hoeft u het geaccepteerde bonu bedrag ‘slechts’ 10 maal te vermenigvuldigen in plaats van de gebruikelijke 30 maal.

Support

BDSwiss biedt een 24/7 klantenservice aan in de vorm van chatbox, telefoon of email support. Zij hebben een Nederlandse klantenservice ingericht wat door de meeste traders als prettig en vertrouwd wordt ervaren. De responsetijden zijn zeer goed. U wordt vrijwel direct te woord gestaan en geholpen. Banc de Swiss biedt een zeer uitgebreid opleidingspakket aan in hun eigen opleidingscentrum. Voor de beginner als de professionel zijn op maat gemaakte video’s beschikbaar die alle facetten van binaire opties behandelen. Daarnaast is een e-book gratis te downloaden, zodat u rustig alles kan nalezen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor Succesvol Traden één van de belangrijkste voorwaarden voor het aanbieden van een broker. Banc De Swiss scoort uitstekend op dit vlak.

BDSwiss is nog een vrij jonge broker. Op dit moment schieten de binaire opties brokers als paddenstoelen uit de grond. Veel daarvan blijken niet betrouwbaar, dus met iedere jonge broker zijn wij voorzichtig. BDSwiss heeft in een zeer korte tijd een plaats in de top van de binaire opties markt bereikt. Dat lukt alleen wanneer het bedrijf zijn zaken goed op orde heeft en veel positieve reacties krijgt van haar gebruikers. Ze beschikken over alle licenties en zijn EU-gereglementeerd. Ze worden gereguleerd door CySEC, de Cyprus Securities and Exchange Comission, in overeenstemming met de richtlijnen voor het handelen in financiële instrumenten van de EU.

De uitbetaling van uw opnamen verzoeken worden binnen 1 tot 5 werkdagen uitgevoerd, afhankelijk van de instantie/geldservice waar u het geld op laat terugboeken.

Conclusie en eindoordeel

Banc De Swiss scoort uitstekend. BDSwiss heeft een enorm aanbod van assets en instrumenten. Dit maakt het platform geschikt voor traders van alle types. Met een laag stortings- bedrag van € 100 en instap-bedrag van € 5 euro per trade kunt u zonder al te hoge risico’s traden. De rendementen lopen uiteen van 0,75% tot zelfs 450% op uw inleg. Dit is vrij uniek voor een broker. De klantenservice is 24/7 bereikbaar en u wordt in het Nederlands te woord gestaan.  De broker heeft alle licenties en wordt gereguleerd. Dit maakt de betrouwbaarheid van de broker zeer goed. Het enige minpunt is de afwezigheid van een demo. Ondanks dit kleine minpunt verdient BDSwiss de beoordeling uitstekend (5/5) sterren.

Wilt u een rekening openen en voor een laag bedrag aan de slag met binaire opties?
1e storting advies: € 200

OPEN EEN REKENING en maak direct winst

Klik hier om terug te gaan naar het brokers overzicht.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+