binaire-opties-demo

Als u wilt start met het beleggen in binaire opties, of u wilt graag weten wat binaire opties zijn, dan raden wij u aan om te starten met een binaire opties demo account.

Als u gebruik maakt van een binaire opties demo account kunt u volledig vrijblijvend en op een veilige wijze kennis maken met dit beleggingsproduct. U hoeft (meestal) geen geld te storten om toegang te krijgen tot de binaire opties demo account. Als u toch een bedrag moet storten, dan is 200 euro over het algemeen voldoende. Zodra u een “echt” geld account hebt geopend, kunt u een aanvraag doen voor een demo-account. Op het moment dat u niet tevreden bent met de broker, het platform of het handelen in binaire opties, kunt u het geld weer van uw account opnemen en terug laten storten naar uw eigen rekening.

Met demo-trading leert u hoe het webplatform van uw broker werkt, zodat u gebruikersfouten kunt voorkomen zodra u eventueel met echt geld gaat traden. Geloof het of niet, veel mensen verliezen geld omdat ze niet bekend zijn met de software van hun broker. Dit hoeft niet te gebeuren, omdat het heel gemakkelijk voorkomen kan worden.

Een binaire opties demo account is precies hetzelfde als een echt geld account. De assets en het platform zijn precies hetzelfde. Alle marktomstandigheden zijn ook hetzelfde. Zodra u een trade plaatst ziet u het daadwerkelijke verloop aan de hand van de real time koers. Het enige verschil is dat wanneer u trade op een binaire opties demo account plaatst, u geen risico loopt om geld te verliezen.

Voordelen van een binaire opties demo account

  1. U kunt zoveel trades plaatsen als u wilt. Een demo is gratis.
  2. Het maakt niet uit als u verliest. U zult ontdekken wat wel en niet werkt.
  3. Ontdek welk type trader u bent. Bent u een 60 seconden verlooptijd trader of een 1 uur   verlooptijd trader?
  4. Ontdek met welke valuta paren/assets u het liefst trade.
  5. Wanneer u ontevreden bent, kunt u uw inleg gewoon terugstorten op uw eigen rekening.

Open nu een hier account bij Anyoption en ga aan de slag met de binaire opties demo.