Zwarte lijst binaire opties

Hieronder vindt u de zwarte lijst van binaire opties brokers samengesteld door het team van SuccesvolTraden.nl. Wij adviseren u om geen gebruik te maken van deze brokers, aangezien zij zich niet hebben gehouden aan de richtlijnen voor het online verhandelen van binaire opties, danwel hebben zij zich schuldig gemaakt aan malafide praktijken waarbij de consumenten zijn misleid en veelal grote sommen geld afhandig zijn gemaakt.

Op basis van de informatie die wij hebben verkregen uit internationale toezichthouders, pers/nieuws berichten en klanten ervaringen hebben wij deze lijst samengesteld. Dit kan ook inhouden dat brokers een waarschuwing hebben ontvangen van een toezichthouder. Hierdoor kan de broker eventueel van de zwarte lijst gehaald worden. Echter geldt voor dit soort ondernemingen over het algemeen dat zodra zij zich schuldig hebben gemaakt aan malafide praktijken, dit niet zal veranderen in de toekomst.

BossCapital.com
EZTrader.com
Traderxp.com
Bancdeoptions.com
Tradingsking.com
Tdoptions.com
Lbinary.com
Optionbit.com
Cedarfinance.com
Regaloptions.com
Binaryfloor.com
Brokeragecapital.com
Basicventure.com
VIPbinary.com

De bovenstaande brokers zijn door ons team geïnformeerd over hun registratie op onze zwarte lijst. Hieronder kunt u meer informatie vinden over de financiële toezichthouders:

De Financial Conduct Authority is een autoriteit ingesteld door de regering van het Verenigd Koninkrijk. Hun doel is om de consumenten te beschermen tegen malafide financiële ondernemingen. Zij bewaken of financiële ondernemingen integer handelen. Dat deze ondernemingen de klanten voorzien van juiste producten en diensten en dat de deze bedrijven de belangen van de consumenten respecteren en behartigen. Zij reguleren op dit moment meer dan 70.000 ondernemingen. Klik hier om direct door te gaan naar de website van FCA.

CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) is de commissie die het reguleren van de financiele markten in Cyprus mogelijk maakt. Het houdt in gaten dat CIF’s (Cypriot Investment Firms) zich aan de strikte financiële regels houdt in vergelijking tot de wetten en regulaties van Cyprus en de Europese Unie. CySEC controleert en houdt alle operaties en transacties in de Stock Exchange in de gaten.

Onder andere heeft CySEC als verplichting:

  • Het controleren en helpen van gelicensieerde investeringsbedrijven
  • Inspecties houden bij regelbrekers en regelbrekende firma’s
  • Operationele licenties verlenen aan investeringsfirma’s

Cyprus is een volledig lid-staat van de Europese Unie en deelt dezelfde krachten op het gebied van financiële controle in Europa (zoals UK’s FCA). Klik hier om direct door te gaan naar de website van CySEC.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+