Gratis hulpmiddelen

Bent u al aan het traden met de Live Binaire Opties Signalen?

Maak gebruik van onze gratis hulpmiddelen om het traden gemakkelijker te maken. Wij hebben speciaal voor u een aantal tools ontwikkeld.

Statistieken
Om uw trading voortgang bij te houden hebben wij een speciaal geautomatiseerd statistiekentool ontwikkeld. Hierin kunt u al uw trades per week bij houden. U krijgt hierdoor een overzicht van uw gewonnen, verloren en gelijk gespeelde trades. Het aantal gebruikte martingales, uw dagwinst en uw dagscore. Tenslotte is er een martingale calculator beschikbaar, zodat u precies weet hoeveel u moet inzetten om uw vorige verloren trade weer goed te maken.  In beide bestanden zijn instructies een en voorbeeld week toegevoegd.

Het is verstandig om eerst op een demo-account te gaan oefenen met traden. Hiervoor hebben wij een speciale Demo Statistieken Tool ontwikkeld waarin u uw voortgang kan bijhouden. Zodra u een echt geldaccount heeft aangemaakt, kunt u gebruik maken van de andere Statistieken Tool.

Klik hier om de Succesvol Traden Statistieken Tool te downloaden

Klik hier om de Succesvol Traden Demo Statistieken Tool te downloaden

Gameplan
Voordat u gaat starten met traden is het belangrijk dat u een doel formuleert. Het is verstandig als u een persoonlijk gameplan opstelt. Hierdoor weet u precies welke resultaten u kunt boeken en waar u over een bepaalde periode zal zijn. Daarnaast krijgt u door een gameplan een realistisch beeld van de winsten die u in een bepaalde periode kan behalen.

Klik hier om de Succesvol Traden Gameplan Tool te downloaden

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+