Het belang van een binaire opties demo account

Als u nieuw bent in Binaire Opties, wilt u meteen aan de slag gaan en met echt geld traden. Ons advies is om minimaal 3 dagen tot 1 week niet met echt geld te traden en ten minste 100 tot 200 demo trades uit voeren. Wanneer u wel direct met echt geld gaat traden, is de kans groot dat u binnen no-time uw gehele inleg verliest.
Dit scenario wilt u koste wat het kost vermijden, dus neem ons advies ter harte.

Een demo-account kan u vele voordelen opleveren. Het biedt u een risicoloze manier om te beginnen met het traden bij een nieuwe broker en geeft u de mogelijkheid om nieuwe theorieën en strategieën te testen. Dit geldt zowel voor beginnende binaire opties traders, als voor traders met jarenlange ervaring. Zelfs als u veel ervaring hebt in de beleggerswereld, is het een goede discipline om nieuwe strategieën en theorieën te testen in demo.
Dit hoort bij een leven lang leren.

Klik hier om een gratis demo-account met te openen

De voordelen op een rij:

1. U kunt zoveel trades plaatsen als u wilt. Een demo is gratis.

2. Het maakt niet uit als u verliest. U zult ontdekken wat wel en niet werkt.

3. Ontdek welk type trader u bent. Bent u een 30 seconden trader of een 1 uur trader?

4. Ontdek met welke valuta paren/assets u het liefst trade.

5. Wanneer u ontevreden bent, kunt u uw eerste inleg terugstorten op uw eigen rekening.

Of het nu om kleine of grote bedragen gaat, traden kan moeilijk zijn. Met behulp van een demo-account bouwt u dat beetje extra kennis op om meer geld te verdienen. Een demo-account is precies hetzelfde als een echt geldaccount. De assets en het platform zijn precies hetzelfde. Alle marktomstandigheden zijn ook hetzelfde.
Het enige verschil is dat wanneer u trade op een demo-account, u geen risico’s loopt om geld te verliezen.

Met demo-trading leert u hoe het webplatform van uw broker werkt, zodat u gebruikersfouten kunt voorkomen zodra u met echt geld gaat traden. Geloof het of niet, veel mensen verliezen geld omdat ze niet bekend zijn met de software van hun broker. Dit hoeft niet te gebeuren, omdat het heel gemakkelijk voorkomen kan worden.
Traden op een demo-account geeft u een risicovrije omgeving waar u de fijne kneepjes van het platform kunt leren. Hoe beter u voorbereid bent,  hoe gemakkelijker en vanzelfsprekender het zal zijn wanneer u een trade gaat invoeren. Het geeft u de mogelijkheid om u te concentreren op de belangrijkste aspecten van het traden.

De meerderheid van de brokers die demo-accounts aanbieden, geven u maar beperkt de tijd om te oefenen. Hierdoor heeft u niet de mogelijkheid om een nieuwe tradingmethode op de lange termijn te testen, maar het geeft u op de korte termijn een optie om verschillende methodes te ontdekken en te testen. Als u iets voor het eerst wilt uitproberen, is een demo-account daar zeer geschikt voor. U heeft geen garantie dat uw strategie over een jaar nog steeds succesvol zal zijn, maar u kunt op de korte termijn zien hoe deze nieuwe manier van traden werkt zonder uw eigen geld op het spel te zetten.

Gratis

Demo-accounts kunt u gratis openen. In de meeste gevallen dient u wel een account bij een broker te openen en daar een minimum bedrag te storten. Een bedrag van € 200  is over het algemeen voldoende als eerste storting. Zodra u een ‘echt’ geld account hebt geopend, kunt u een aanvraag doen voor een demo-account. Het oefenen op het demo-account kost geen geld. Op het moment dat u niet tevreden bent met de broker, het platform of het handelen in binaire opties, kunt u het geld weer van uw account opnemen en terug laten storten naar uw eigen rekening. U loopt dus geen enkel risico!

Demo-accounts hebben over het algemeen één groot nadeel. De meeste brokers zullen u maximaal 3 dagen geven om gebruik te maken van het demo-account. Dit beperkt u behoorlijk, aangezien het van belang is om  een langere termijn te oefenen op een demo-account.

In samenwerking met Optie24 hebben wij een aantrekkelijke actie waarbij u de mogelijkheid heeft een oefen-acccount te openen of u kunt ervoor kiezen uw eerste storting te laten verdubbelen. Het enige wat u hiervoor dient te doen is het onderstaande formulier in te vullen.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+