Optie24 Binary Dashboard

Optie24 heeft gisteren een nieuwe gratis binaire opties tool voor haar leden gelanceerd. Het Binary Dashboard is een nieuw platform met diverse functionaliteiten om u te helpen betere beslissingen te nemen tijdens het handelen in binaire opties en de win-ratio van de trader aanzienlijk te verhogen.
U vindt in het Binary Dashboard een groot aanbod aan trading recommendations (meer dan 50 per dag, voor de korte termijn en 1 uur expiratie), geavanceerde indicatoren speciaal voor handelaren in binaire opties, nieuws berichten die u kunnen helpen om op nieuws te handelen en prijs alerts die u zelf kan instellen. Het dashboard heeft ook een real-time economische kalender en een time-zone indicator die aangeeft welke markten er open zijn. Tevens is er veel leerstof te vinden op het dashboard. Zo kunt u verschillende gratis trading videos bekijken en examens doen om uw kennis over binaire opties en het platform te testen.

Wat zijn de belangrijkste functies van het Binary Dashboard?

Het dashboard geeft 30 minuten van te voren een melding bij belangrijke nieuws events (zowel economisch als politiek nieuws), dit wordt gedaan zodat u niet per ongeluk in gevaarlijke trade situaties terecht komt. Aan de andere kant is het ook mogelijk om het dashboard de belangrijkste nieuws events voor u eruit te laten halen wanneer u geïnteresseerd bent in traden tijdens belangrijke nieuws events. Bovenop dit alles is het dashboard 24 uur per dag bezig met het zoeken naar winstgevende mogelijkheden uit 20 pairs. Wanneer er een winstgevende mogelijkheid wordt gevonden, ontvangt u een melding. Tot slot is er nog een tool genaamd Tripwire die geschikt is voor de meer ervaren traders die graag meldingen ontvangen wanneer een valuta-paar een bepaalde prijs behaald. Het is mogelijk om met de Tripwire bepaalde levels in de markt aan te geven om met een hogere nauwkeurigheid te kunnen traden. Een combinatie van al deze tools zal ervoor zorgen dat uw winst ratio significant zal toenemen.

Wat is de win ratio van de indicatoren en de signalen?

De indicators zijn de eerste in hun soort in de wereld van binaire opties trading en worden op maat ontworpen voor binaire opties, met tevens gunstig effect voor valuta (FX) traders. De win ratio op de indicators ligt rond de 65-80%, indien er voorzichtig wordt getrade. De win ratio op de trades die worden aanbevolen ligt rond de 60%.

Wilt u ook gebruik maken van deze handige tool en uw winstkansen verhogen? Klik dan hier en maak nu een account aan bij Optie24.