optie24

Optie 24

Optie24.nl is een volledig Nederlandse broker gevestigd in Rotterdam. De website en de klantenservice zijn in het Nederlands. Het platform is eenvoudig te bedienen, maar mist een aantal instrumenten die ervaren traders graag tot hun beschikking hebben. Er is een gemiddeld aantal assets beschikbaar. Met een lage minimale storting van € 50 en een inzet van minimaal € 5 is Optie24.nl een zeer geschikte broker voor de beginnende Nederlandse trader.

Platform in het Nederlands beschikbaar

Lage minimale storting €50,-

Goede mobiele app

Demo account gratis

Snelle en betrouwbare klantenservice

Nederlandse assets beschikbaar (Philips/Heineken)Beperkte instrumenten beschikbaar

Geen uitgebreide technische analyse mogelijkheden

 

Ik heb voor Optie24 gekozen omdat zij een gratis en vrijblijvende demo aanbieden op hun website. Ik heb op mijn gemak met binaire opties leren handelen en heb daarna 150 euro gestort om mee te beginnen. Zeker de bonus die ik via jullie site heb ontvangen heeft mij goed op weg geholpen. Ik moet zeggen dat het erg leuk is en dat het mij goed af gaat.
Iris
Optie24 is een fijne broker. Vooral het feit dat het een Nederlands bedrijf is spreekt mij aan. Ik heb eerst een oefen account aangemaakt. Zij hebben daarna contact met mij opgenomen om mij verder te helpen. Dat is mij erg goed bevallen. Ik ben heel rustig aan begonnen en heb al een extra zakcentje verdient. Mijn vrouw is ook erg enthousiast en is ook gestart met een oefenaccount.
Gerard
OPEN EEN REKENING en maak direct winst

In-depth review

Ons team heeft meer dan 6 maanden het platform uitvoerig getest. Hieronder behandelen we de meest relevante onderwerpen, zoals het platform, assets en instrumenten aanbod, extra’s, betrouwbaarheid en onze conclusie.

Aanbod

Het aanbod van Optie24 is beperkt en in het afgelopen jaar iets toegenomen van 55 tot circa 75 assets. Opvallend is dat een behoorlijk aantal Europese bedrijven verhandeld kunnen worden. Heineken, Aegon, Michelin en Randstand zijn hier voorbeelden van. Daarnaast is er een aantal US aandelen zoals Disney, Coca Cola en Microsoft op het platform aanwezig. Er zijn 14 valutaparen beschikbaar, waaronder de grote zoals USD/YEN en EUR/USD. Tevens zijn de Noorse Kroon en de Russische Roebel aanwezig. Naast de standaard assets als aandelen, indices, grondstoffen en valutaparen biedt Optie24.nl ook futures aan. U kunt traden op bijvoorbeeld de AEX future met een looptijd van een week, een maand of zelfs een jaar. Deze mogelijkheid wordt door weinig aangeboden.

Het aantal instrumenten dat wordt aangeboden is beperkt. Het standaard High/Low instrument is aanwezig, maar de Boundary en Touch/No Touch instrumenten zijn niet beschikbaar. Voor een beginnende trader is dit niet zo’n probleem, maar de ervaren trader zal dit toch als een gemis ervaren. Wij verwachten dat Optie24.nl in de toekomst ook deze instrumenten  zal aanbieden.

De winstpercentages varieëren van 65% tot 80%. Op de korte termijn trades, zoals 1 minuut, leveren u over het algemeen een rendement op  van 65 tot 70%. Met trades met een langelooptijd kunt u een rendement bereiken tot  80%.

Platform

Het platform is volledig web-based, dus u hoeft geen software te downloaden. Het is een vrij basic platform dat gemakkelijk te bedienen is. Het opzetten van een trade gaat in 3 duidelijke stappen. U kunt kiezen uit het soort optie dat u wilt gebruiken. De mogelijkheden zijn korte termijn, waarbij u de mogelijkheid heeft tot 1, 2, 5 of 10 minuten trades. Lang termijn, waarbij u kunt kiezen uit een week, maand of een jaar. Tenslotte kunt u kiezen uit handelen met de mogelijkheden tot 15, 30, 60 minuten of 24 uur. Vervolgens kiest u de beurs waarop u wilt handelen. U kunt kiezen uit Indices, Aandelen (US), Aandelen (EU), Valuta en Grondstoffen. Zodra u uw asset heeft gekozen selecteert u de looptijd, vult u de inleg in en drukt u op ‘Plaats order’.

Rechts naast het keuzemenu verschijnt de grafiek van de asset die u geselecteerd hebt. U kunt kiezen uit zowel een normale lijngrafiek als de Candle-stick grafiek. De meeste traders maken gebruik van de Candle-stick grafiek. Een ander handige tool is de mogelijkheid om 3 andere assets te volgen. Hierdoor kunt u op meerdere assets tegelijk focussen.

De afwezigheid van goede technische analyse tools ervaren wij als een beperking. Ervaren traders maken vooral gebruik van de technische analyse tijdens het traden. Wel biedt Optie24.nl gratis trading signalen aan van Faunus Analytics. Bij sommige brokers moet u betalen voor deze signalen service.  De signalen geven aan wat een te verwachte koersbeweging is voor het komende uur. Daarnaast wordt de betrouwbaarheid van de informatie aangegeven met een betrouwbaarheidsmeter.

Demo-account

Wij adviseren beginnende traders eerst een platform testen op een demo-account Optie24.nl biedt aan alle klanten een demo account aan. U hoeft daar geen rekening voor te openen, iets wat veel brokers wel van u verlangen. U krijgt na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens direct toegang tot een demo account met €  50.000 start kapitaal. Hier kunt u prima mee oefenen en bekend raken met binaire opties.

Naast de website heeft Optie24.nl een mobiele versie gemaakt. Zowel op de iPhone als op Android telefoons is een app beschikbaar. Zo kunt u ook handelen op het moment dat u geen computer beschikbaar heeft. U kunt deze apps downloaden via de iTunes App Store en de Google Play Store.

Minimale stortingen, inleghoogte en bonussen

De minimale storting bij Optie24.nl is € 50. Hiermee is Optie24.nl de broker met de laagste instapkosten. Met een minimum inleg van € 5 per trade, is het een zeer geschikt platform voor de beginnende trader die kennis wil maken met binaire opties. De maximale inleg per trade ligt op dit moment op € 500,-.

Optie24.nl biedt een zeer mooie bonus. U krijgt 100% bonus op uw eerste storting. Bij een storting van € 1000 krijgt u een bonus van € 1000 daarbovenop, waarmee uw start kapitaal op € 2000 komt te staan. Het is verstandig om eerst contact op te nemen met de broker voordat u geld stort. Laat u op de hoogte brengen van de bonusvoorwaarden voordat u akkoord gaat.  U kunt deze voorwaarden ook op de website vinden. U bent uiteraard niet verplicht om de bonus te accepteren.

Support

Optie24.nl heeft een Nederlandse klantenservice die u zowel telefonisch via de chat of per e-mail kunt bereiken. Tijdens kantooruren kunt u contact met hen opnemen. U wordt zeer vlot en correct te woord gestaan. In het Infocentrum heeft u toegang tot financieël nieuws, de financiële agenda, uitleg over de beursen en instructie video’s.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor Succesvol Traden één van de belangrijkste voorwaarden voor het aanbieden van een broker. Optie24.nl scoort goed op dit vlak.

Optie24.nl draait al een aantal jaren mee op de binaire opties markt. Zij hebben inmiddels een respectabele reputatie opgebouwd door goed te scoren door de jaren heen. Optie24.nl levert een goede service en ze  nemen opnameverzoeken binnen acceptabele tijden in behandeling. Over het algemeen worden de betalingsverzoeken binnen 5 werkdagen afgehandeld, afhankelijk van de instantie/geldservice waar u het geld op laat terugboeken.

Conclusie en eindoordeel

Optie24.nl scoort bij ons goed. Ze hebben een goed aanbod van assets met daarbij als extra de futures met zeer lange looptijden. Een groot voordeel is dat u gratis een demo account kunt openen. U hoeft daarvoor geen rekening te openen en geld te storten alvorens u aan de slag kunt. Door het lage minimum stortings- en inlegbedrag is deze broker zeer geschikt voor de beginnende trader. De rendementen lopen van 65% tot 80%.

Een tekortkoming van het platform is de afwezigheid van goede technische analyse tools en het beperkte aantal instrumenten waar u uit kunt kiezen (High/Low). Optie24.nl scoort bij ons de beoordeling goed (4/5 sterren).

Wilt u een rekening openen en binaire opties proberen op een demo account?
1e storting advies: € 200

OPEN EEN REKENING en maak direct winst

Klik hier om terug te gaan naar het brokers overzicht.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+