Stockpair_logo

Stockpair

Stockpair is van de meest bekende Nederlandse brokers van dit moment. Ze bieden een volledig Nederlandstalig platform inclusief een Nederlandse klantenservice. Het bedrijf is sinds 2010 op Cyprus gevestigd en wordt gereguleerd door CySec. Het bijzondere aan Stockpair is hun aanbod van paar-opties. Deze opties geven u de mogelijkheid om twee assets zoals bijvoorbeeld Olie en Aardgas tegen elkaar uit te zetten. De trader moet voorspellen welk asset het beter zal doen. Wilt u een klant vriendelijk platform en Nederlandse ondersteuning, dan is Stockpair een goede keus.

Volledig Nederlandse platform incl. klantenservice

Aanbod van paar-opties (Microsoft vs. Apple, etc)

Asymmetrische rendementen (180% op ‘hoger’ tegen 24% op ‘lager’)

Uitgebreide software voor technische analyse

Lange looptijden mogelijk (tot 150 dagen)

EU gereguleerd door CySecAlleen Hoog/Laag opties beschikbaar

Handelsplatform niet helemaal overzichtelijk

 

Binaire opties waren nieuw voor ons, dus wij wilde graag beginnen met handelen op een Nederlandstalige website. Stockpair was voor ons een goede keus. Het platform werkt erg fijn en is overzichtelijk en hun klantenservice is erg vriendelijk. Het is erg leuk om samen te handelen en het gaat ons goed af!
Ton & Marianne
Stockpair is een hele fijne broker. Zij hebben mij erg goed begeleid en op weg geholpen met binaire opties. De eerste week heb ik geoefend op een nep geld account en daarna ben ik echt begonnen. De eerste 2 dagen heb ik 280 euro winst gemaakt en de dag erna helaas een klein beetje verlies omdat ik te lang door bleef gaan, maar het gaat nu weer helemaal goed. Super leuk om te doen!
Debby
OPEN EEN REKENING en maak direct winst

In-depth review

Ons team heeft meer dan 6 maanden het platform uitvoerig getest. Hieronder behandelen we de meest relevante onderwerpen, zoals het platform, assets en instrumenten aanbod, extra’s, betrouwbaarheid en onze conclusie.

Aanbod

Stockpair heeft  mooi aanbod van circa 120 verschillende assets. Aandelen, indices, grondstoffen en valutaparen zijn net als bij alle andere brokers beschikbaar. Op het gebied van aandelen blinkt Stockpair uit met een aanbod van 7 internationale aandelenbeurzen. Een ander bijzonder kenmerk van Stockpair is dat u naast de bekende Amerikaanse bedrijven ook kunt kiezen uit Australische en Europese bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Vodafone, BMW, Aegon en BP.  

Stockpair is groot geworden door het unieke aanbod van paar-opties. Bij paar-opties speculeert u erop dat het ene asset beter presteert dan een andere asset in een bepaalde tijdsperiode. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld olie en aardgas, maar ook uit Google vs. Yahoo en AT&T tegen Vodafone.

Het aanbod van instrumenten bij Stockpair is helaas vrij beperkt. Tot op heden kunt u alleen kiezen uit High/Low opties met verschillende looptijden.

Platform

Het platform van Stockpair is eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Het is net als alle andere aangeboden brokers een web-based platform. U kunt eerst kiezen uit binaire of parenopties. Vervolgens worden de beschikbare assets weergeven en kiest u een verlooptijd van de optie. U kiest Hoger/Lager of u geeft aan welke van de twee assets beter zal presteren en vult uw inzetbedrag in. BDSwiss_platformVervolgens drukt u op kopen en ziet u het verloop van de trade op het scherm verschijnen. Opmerkelijk is de technische analyse die wordt aangeboden op het platform. Hierin onderscheid Stockpair zich ten opzichte van andere grote brokers. De meeste brokers bieden een grafiek waarin beperkte informatie voor de trader beschikbaar is. Op Stockpair worden trendlijnen, weerstand- en steunniveaus automatisch voor u ingetekend.

Een minpunt van het platform is dat u maar 1 asset tegelijk kunt selecteren door middel van het drop-down menu. Hierdoor wordt het geheel iets onoverzichtelijker. Zodra u een asset heeft geselecteerd, is het platform overzichtelijker en prettig om mee te werken.

Demo-account

Wilt u eerst bekend raken met het platform, dan kunt u vragen om toegang tot een demo. Het demoplatform is exact hetzelfde als een’ echt geld account’. U krijgt van te voren een oefenbedrag op uw account gestort en u kunt daarmee vrijblijvend oefenen en testen op het platform.

Naast de website heeft Stockpair een mobiele versie gemaakt. Zowel op de iPhone als op Android telefoons is een app beschikbaar. Zo kunt u ook handelen op het moment dat u geen computer beschikbaar heeft. U kunt deze apps downloaden via de iTunes App Store en de Google Play Store.

Minimale stortingen, inleghoogte en bonussen

De minimale storting voor het openen van een rekening bij Stockpair is €200/$200/£200. Dit is een vrij laag bedrag om mee te beginnen. De minimuminleg is €20 per trade. Dit geeft de beginnende trader de mogelijkheid om tegen een vrij laag risico te starten met binaire opties.  U kunt zowel een account in Euro’s, Dollars als Britse Ponden aanvragen. Let wel op eventuele wisselkoersen. Helaas biedt Stockpair geen bonussen op stortingen.

Support

Voor de beginnende trader heeft Stockpair een duidelijke starterspagina opgezet. Alle onderwerpen die voor een binaire optiestrader van belang zijn, worden besproken.  Binaire opties, strategieën en handelstechnieken worden besproken. Daarnaast kunt u gebruik maken van de handelsimulator. Deze simulator laat u exact zien hoe het platform werkt en beantwoordt veel vragen.

Stockpair heeft een goede klantenservice. Een pluspunt is het feit dat u zowel door een Engelse als een  Nederlandse klantenservice kan worden begeleid. U kunt 5 dagen per week tijdens handeltijden contact opnemen door middel van telefoon, e-mail en chat. De responsetijden zijn uitstekend.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is voor Succesvol Traden één van de belangrijkste voorwaarden voor het aanbieden van een broker. Stockpair scoort goed op dit vlak.

Stockpair heeft al meer dan 4 jaar ervaring op het gebied van binaire opties. Dit geeft aan dat het platform zichzelf heeft bewezen. Stockpair wordt beheerd door Nextrade Wordwide Ltd. Ze beschikken over alle licenties en zijn EU-gereglementeerd. Ze worden gereguleerd door CySEC, de Cyprus Securities and Exchange Comission, in overeenstemming met de richtlijnen voor het handelen in financiële instrumenten van de EU.

Verzoeken tot uitbetalen worden door Stockpair direct in behandeling genomen.

Conclusie en eindoordeel

Stockpair scoort bij ons zeer goed. Grote pluspunten van deze broker zijn de ‘Paar-opties’ en het feit dat het een volledig Nederlands platform is met Nederlandse klantenservice. Daarnaast biedt deze broker, in tegenstelling tot andere brokers, een gedegen technische analysetool.  Tevens bieden zij zeer uiteenlopende rendementen van tot wel 280%. Dit maakt het voor traders een interessant platform.  Tot slot is Stockpair een gereguleerde instantie, iets wat in de wereld van binaire opties zeer positief is. Helaas wordt alleen nog maar het High/Low instrument aangeboden. Wij geven deze broker om deze reden een zeer goede beoordeling (4,5/5 sterren).

Wilt u een rekening openen en binaire opties proberen op een demo account?
1e storting advies: € 200

OPEN EEN REKENING en maak direct winst

Klik hier om terug te gaan naar het brokers overzicht.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+