Van start gaan met binaire opties

U wilt de complexe wereld van binaire opties ontdekken. “Waar moet ik beginnen?” is een logische eerste vraag. Maak het uzelf gemakkelijk en volg de onderstaande 6 stappen.

1. Broker keuze

Selecteer één van de 5 vertrouwde brokers die wij voor u geselecteerd hebben.
Klik hier voor een lijst van de top 5 beste brokers

2. Stort een bedrag

Stort een klein bedrag om aan de slag te gaan. Normaal gesproken is € 200 voldoende om mee te beginnen, maar de hoogte van uw storting bepaalt u zelf.

3. Trade Instrument kiezen

Er zijn veel verschillende trade instrumenten. Hoog/Laag, Boundary, Touch/No Touch enz. Het is echter niet noodzakelijk dat de trader gebruik maakt van alle aangeboden instrumenten. Het is beter om te traden met één of maximaal twee soort instrumenten en dit te perfectioneren.

4. Selecteren van een asset

Zodra u een instrument heeft gekozen, worden de assets zichtbaar. U kunt vervolgens een asset uitkiezen. Er zijn 4 beschikbare asset klassen: Aandelen (Google, Apple, etc.), grondstoffen (olie, goud, etc.), valutaparen (EUR/USD, USD/YEN, etc.) en indices (AEX, Dow Jones, etc.). Deze assets hebben allemaal hun eigen kenmerken en traders kunnen het best de asset kiezen waar zij de meeste affiniteit mee voelen. Het hangt allemaal af van waar u zich met meest prettig bij voelt.

5. Opzetten van de trade

Trades moeten zorgvuldig en weloverwogen worden ingevoerd. Het is belangrijk het risico zoveel mogelijk te beperken. Een verstandige trader zet per trade niet meer dan 5% van zijn of haar rekening in. Dergelijke limieten zorgen ervoor dat uw rekening in geval van verlies niet direct leeg is.  Wanneer u een account heeft met een kapitaal van  € 2.000 mag de totale blootstelling van alle openstaande posities niet meer dan € 100 zijn. Zodra u meer ervaring heeft kunt u eventueel 10% per keer aan posities open hebben staan.

6. Uitvoeren van de trade

Voordat u een trade gaat uitvoeren, dient u altijd te controleren of alle parameters correct zijn ingevoerd. In het begin zult u soms een paar fouten ontdekken; verkeerde  instrument gekozen, onjuist bedrag ingevoerd, etc. Voor dat u de trade uitvoert, kunt u deze fouten nog corrigeren. Daarnaast dient u ook het bedrag van de uitbetaling te controleren. De uitgangspositie is dat u minstens 70% winst krijgt uitgekeerd bij een correcte voorspelling.

In samenwerking met Optie24 hebben wij een aantrekkelijke actie waarbij u de mogelijkheid heeft een oefen-acccount te openen of u kunt ervoor kiezen uw eerste storting te laten verdubbelen. Het enige wat u hiervoor dient te doen is het onderstaande formulier in te vullen.

Email this to someoneShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+