oplichting binaire opties

Binaire opties zijn een relatief nieuw product, maar zijn in de afgelopen paar jaar enorm populair geworden. Er zijn op dit moment meer dan 200 verschillende binaire opties brokers. Helaas zitten daar ook foute en malafide brokers tussen. U heeft ongetwijfeld het verhaal gehoord over de praktijken van EZTrader, die tientallen mensen hebben gedupeerd. Wij willen dat u niet hetzelfde overkomt. Daarom bevelen wij de beste 5 binaire opties brokers op onze website aan. Voordat u een storting doet, is het belangrijk om te weten met wie u in zee gaat. Bij het ondervinden van één van deze 7 onderstaande situaties moet u voorzichtig zijn.

  1. Binaire opties brokers die zich hebben gevestigd op een fiscaal paradijs. Als u ziet dat de broker gevestigd is op plaatsen zoals de Britse Maagden Eilanden of Panama, is dat een sterk signaal dat deze broker minder betrouwbaar is.
  2. Als de broker u direct belt nadat u zich heeft ingeschreven en u probeert over te halen om minimaal € 250,- te storten. Ga niet direct in op dit voorstel. Blijf afhoudend.
  3. Als de binaire opties account manager in gebrekkig Engels spreekt is dat een signaal dat u met een onprofessionele organisatie te maken heeft.
  4. Als de broker u de wereld beloofd. Als zij u beloven dat u veel geld in een korte tijd kunt verdienen, doen zij dat alleen om hun eigen zakken te vullen en commissies binnen te slepen.
  5. Als de broker niet gereguleerd is door een instantie als CySec. Wij adviseren u geen zaken te doen met deze binaire opties brokers.
  6. Als de broker hoge minimum uitgevoerde trades vereisen. Wanneer u minimaal 30 trades of meer moet uitvoeren voordat u uw geld kan opnemen, is de kans groot dat u met oplichters te maken heeft.
  7. Als de broker geen duidelijke juridische mededelingen op zijn website heeft gezet. Als u geen (duidelijke) algemene voorwaarden, privacy beleid en disclaimers hebben gepubliceerd.

Ga tenslotte altijd uit van uw eigen onderbuik gevoel. Als u geen goed gevoel heeft bij een bepaalde broker, doe er dan ook geen zaken mee. De 5 binaire opties brokers die wij aanbieden zijn allemaal gereguleerd en hebben goede reputaties. Klik hier voor een overzicht van onze binaire opties brokers.